France, Nice

Niza, cote d'azurTreballar en moda i obrir botigues a Niça sembla que va de la mà, així que en dos anys ja he vingut tres vegades a Niça i cada vegada m’enamora més. Instal·lada a la rue Bonaparte, (al número 6 d’aquest carrer va viure Napoleó), aquí va una petita guia de Niça. 

Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur Nice, france, cote d'azur

El port, el far i la vielle ville

Des de la Rue Bonaparte (cada vegada més de moda i amb més terrasses, tenim dues opcions: baixem cap al port, o seguim el carrer fins a Place Garibaldi. Comencem amb la primera opció.

Des del port de Niça, caminem fins al far i donem la volta per veure una perspectiva de la ciutat. Des d’aquí podem pujar per unes escales fins a la Colline du Château, des d’on tindrem vistes 360 graus de la ciutat, o seguir cap a la platja – Promenade des Anglais.

Des d’aquest passeig al costat de la platja podrem entrar cap a dins a la Vieux Nice, on trobarem el Marché aux Fleurs al Cours Saleya. Agafant qualsevol dels carrers que s’endinsen el ciutat entrarem a la part més asntiga de la ciutat, ara plena de souvenirs, sabons de Marsella, o lavanda. Sempre ple d’ambient i llocs on menjar.

Tot i que la part antiga és la més important a destacar, la part nova no es queda enrere. Val la pena passejar per la Promenade du Paillon, des de la place Garibaldi a la Place Masséna. D’allà surt la Avenue Jean Médecin, centre comercial de la ciutat.

Altres curiositats? Visitar l’hotel Negresco al davant de la platja, menjar ostres a la place Garibaldi, caminar fins al far, el Marché aux Puces i sobretot el Marché aux Fleurs.

One thought on “France, Nice

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s